• Mydeck.ro

  MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării.

  Echipa MyDeck este dedicată în a vă oferi 24/7 servicii personalizate de transport, de fiecare dată la același standard înalt – mașini cu șofer din gama medie și de lux, o experiență de călatorie reconfortantă, siguranța bagajelor și a călătorilor, garanția ajungerii la timp, împreună cu un zâmbet.

  Mydeck.ro...
  Mydeck.ro - Servicii premium de transport persoane
 • Excursii Baile Felix

  Îti propunem sa te tratezi de griji, de stress sau de bătrânete cu o excursie la una din cele cinci destinații spectaculoase pe care ți le-am pregătit în aceasta vară. Plecările au loc saptamânal, pe toată durata verii. Alege o destinaie, da-ne un telefon sau contactează-ne online , si te programam rapid la o terapie de distractie. Și nici n-o să te doară la buzunar.

  Înscrie-te acum...
  Statiunea Baile Felix
 • Statiunea Baile Felix

  Statiunea balneara Baile Felix este cea mai vizitata si renumita statiune balneoclimaterica din Romania, fiind recunoscuta si pe plan international. Situata la 8 km de Oradea, Baile Felix are de oferit stranduri cu piscine acoperite si in aer liber, atractii turistice naturale cum ar fi Lacul cu Nuferi sau Avenul din Betfia si un numar mare de hoteluri, cluburi si restanurante, fiind un loc ideal pentru turisti in orice perioada a anului, dar inflorind in sezonul estival. Detalii...
  Statiunea Baile Felix
 • Excursie Baile Felix - Vizita la Pestera Ursilor.
  Principala ţintă a acestei deplasări, Peştera Urşilor a fost descoperită ȋn 1975, accesibilă turiştilor din 1980 după ce a fost amenajată. Are o lungime de 1500 m, din care 521 m au fost declaraţi rezervaţie ştiinţifică. Nivelul superior ȋn lungime de 488 m este cel deschis circulaţiei turistice, acolo pot fi admirate formaţiunile carstice, care au făcut peştera cunoscută ȋn toată lumea. Detali...
 • Excursii Baile Felix - Parcul Natural Nyiregyhaza
  La 5 km de oraşul Nyiregyhàza, pe o suprafaţă de 30 hectare pot fi observate peste 250 specii de animale ȋn mediul lor “natural”. Detalii...
  Excursie de 1 zi la Budapesta.
  Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi... Detali...
 • Baile Felix - Hotel International
  Hotelul International este emblema statiunii balneare Baile Felix si ofera peste 340 de locuri la calitate de 4 stele.

  Hotel International pune la dispozitie o baza de tratament balneoterapeutic, un centru wellness si doua piscine pentru turisti din toate categoriile de varsta. Detalii...
  Baile Felix Hotel International
 • Baile Felix - Strandul Apolo
  Strandul Apollo isi mentine activitatea pe toate perioada anului si este unul dintre cele mai viztate stranduri cu apa termala din Romania.

  Strandul Apollo pune la dispozitia clientilor patru bazine din care unul este acoperit, toate oferind conditii de imbaiere conforme standardelor europene, servicii de masaj, sauna si dus subacval. Detalii...
 • Română (România)
 • English (United Kingdom)
Excursie cu grupul la Budapesta
excursie budapesta tur%20privat%20continut.jpg
Pret: 120 RON/pers
Comanda Excursie
Informatii la: 0732 660436 sau 0259 412231
Se organizează în fiecare sâmbătă
Pretul Include : asistenta turistica si ghid
Pretul NU Include: intrări la obiective turistice, asigurare medicală, asigurare storno sau cheltuieli personale.
Transportul se realizeaza cu autocar MAN Lion’s 4*, 44+1+1 locuri sau microbuz Mercedes Sprinter 18+1+1 locuri, sau dupa caz cu alte masini din flota noastra.

 

Descriere Excursie

Plecare din Băile Felix la 6:00 de la locul fixat cu grupul. Scurte popasuri pe drum, după care ajunşi ȋn frumoasa capitală a Ungariei vizităm principalele obiective.

Ȋn Pesta vom vizita cele mai importante locații de interes turistic. Piaţa Eroilor ce însumează peste 1000 de ani de viață maghiară în Câmpia Panonică. Parcul Orăşenesc cu Castelul Huniazilor și lacul de agrement cu apă termală. Bulevardul Andraşi pe care se află Opera și numeroase palate de la începutul secolului XX și pe sub care trece prima line de metro din Europa continentală. Palatul Parlamentului în Piața Kosuth, piața revoluționară a Budapestei. Catedrala Sfântul Ştefan care păstrează moaștele primului rege creștin al poporului maghiar.

Cele 2 maluri ale Dunării sunt legate prin șapte poduri rutiere. Vom traversa cu siguranță cel mai cunoscut dintre ele, Podul cu Lanțuri la baza căreia se afla in Buda kilometrul 0 al Ungariei.

Ne continuăm programul ȋn partea deluroasă a capitalei. Facem un popas pentru a admira priveliştea oraşului de pe Citadella, punctul de belvedere al oraşului, fosta fortăreață din care se proteja Cetatea și Palatul Regal. Apoi vizităm parte din Cetatea din Buda: Bastionul Pescarilor cu Biserica Mathias, piața Sfănta Treime, Palatul Șandor - reședința președintelui țării și Palatul Regal care azi găzduiește cele mai deosebite muzee ale orașului și țării.

Timp liber pentru a servi masa si pentru cumparaturi la unul din marile complexe comerciale ale orasului.

BONUS la formarea unui grup minim de 30 persoane participante la excursie vă invităm la o Croazieră pe Dunăre în centrul orașului Budapesta pentru a admira îndeaproape malul Patrimoniu UNESCO.

Sosire ȋn Băile Felix ȋn cursul nopţii.