• Mydeck.ro

  MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării.

  Echipa MyDeck este dedicată în a vă oferi 24/7 servicii personalizate de transport, de fiecare dată la același standard înalt – mașini cu șofer din gama medie și de lux, o experiență de călatorie reconfortantă, siguranța bagajelor și a călătorilor, garanția ajungerii la timp, împreună cu un zâmbet.

  Mydeck.ro...
  Mydeck.ro - Servicii premium de transport persoane
 • Excursii Baile Felix

  Îti propunem sa te tratezi de griji, de stress sau de bătrânete cu o excursie la una din cele cinci destinații spectaculoase pe care ți le-am pregătit în aceasta vară. Plecările au loc saptamânal, pe toată durata verii. Alege o destinaie, da-ne un telefon sau contactează-ne online , si te programam rapid la o terapie de distractie. Și nici n-o să te doară la buzunar.

  Înscrie-te acum...
  Statiunea Baile Felix
 • Statiunea Baile Felix

  Statiunea balneara Baile Felix este cea mai vizitata si renumita statiune balneoclimaterica din Romania, fiind recunoscuta si pe plan international. Situata la 8 km de Oradea, Baile Felix are de oferit stranduri cu piscine acoperite si in aer liber, atractii turistice naturale cum ar fi Lacul cu Nuferi sau Avenul din Betfia si un numar mare de hoteluri, cluburi si restanurante, fiind un loc ideal pentru turisti in orice perioada a anului, dar inflorind in sezonul estival. Detalii...
  Statiunea Baile Felix
 • Excursie Baile Felix - Vizita la Pestera Ursilor.
  Principala ţintă a acestei deplasări, Peştera Urşilor a fost descoperită ȋn 1975, accesibilă turiştilor din 1980 după ce a fost amenajată. Are o lungime de 1500 m, din care 521 m au fost declaraţi rezervaţie ştiinţifică. Nivelul superior ȋn lungime de 488 m este cel deschis circulaţiei turistice, acolo pot fi admirate formaţiunile carstice, care au făcut peştera cunoscută ȋn toată lumea. Detali...
 • Excursii Baile Felix - Parcul Natural Nyiregyhaza
  La 5 km de oraşul Nyiregyhàza, pe o suprafaţă de 30 hectare pot fi observate peste 250 specii de animale ȋn mediul lor “natural”. Detalii...
  Excursie de 1 zi la Budapesta.
  Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi... Detali...
 • Baile Felix - Hotel International
  Hotelul International este emblema statiunii balneare Baile Felix si ofera peste 340 de locuri la calitate de 4 stele.

  Hotel International pune la dispozitie o baza de tratament balneoterapeutic, un centru wellness si doua piscine pentru turisti din toate categoriile de varsta. Detalii...
  Baile Felix Hotel International
 • Baile Felix - Strandul Apolo
  Strandul Apollo isi mentine activitatea pe toate perioada anului si este unul dintre cele mai viztate stranduri cu apa termala din Romania.

  Strandul Apollo pune la dispozitia clientilor patru bazine din care unul este acoperit, toate oferind conditii de imbaiere conforme standardelor europene, servicii de masaj, sauna si dus subacval. Detalii...
 • Română (România)
 • English (United Kingdom)
Tratament in Baile Felix - Statiune Balneara

Alt OviiBaile Felix, in prezent este cea mai mare statiune balneara cu functionare permanenta din Romania si se afla la 8 km de Oradea.  Apele termale din Baile Felix au temperaturi cuprinse intre 20 si 49 grade Celsius. Prin reteaua larga de hoteluri, Baile Felix ofera 7000 de locuri de cazare, bazine de inot, stranduri acoperite sau in aer liber, sali de jocuri mecanice, terenuri de sport, cinematograf si este recunoascuta la nivel international.

Clima temperata si padurile de foioase din aceasta zona creaza in statiune o atmosfera ideala pentru relaxare si tratament in orice anotimp, iar ploile sau frigul iernii nu reprezinta o amenintare pentru baile termale in aer liber.

tratament balneo baile felixProprietatile  terapeutice ale apelor termale din Baile Felix, au favorizat dezvoltarea centrelor pentru tratamente medicale. Factorii curativi se gasesc in apele minerale bicarbonate, sulfatata, calcice, silicinoase, oligometalice sau sodice sau in namolul terapeutic. 
Pentru aceste tratamente se folosesc instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru elongatii in apa, sali de gimnastica medicala, instalatii pentru electro si hirdo terapie si piscine acoperite sau in aer liber.

Factorii naturali si proprietatile terapeutice:

Apele minerale din Baile Felix fac parte din grupa apelor akratoterme, ceea ce inseamna ca au o concentratie minerala de un gram la fiecare litru. Temperatura apei la izvor este de 32° la "Izvorul Felix" si de 49° la "Izvorul Breiner" si "Izvorul Balint".

• Factorul chimic. Apele statiunii prezinta un numar mare de elemente chimice precum: K, Ca, Mg, Fe. Compozitia apei prezinta de asemenea si diferiti sulfati care ajuta organismul sa elimine Na, uree si radicali acizi.
• Factorul termal. Temperatura medie a apei de 36°-37° are un efect benefic asupra sistemului circulator central si periferic dar si asupra metabolismului, musculatoruii si sistemului imunitar.
• Factorul mecanic. Presiunea hidrostatica a apei din bazinele si piscinele din Baile Felix are un efect benefic asupra sistemului locomotor si cardiovascular.
Apele geortermale ale statiunii Baile Felix au fost premiate cu medalia de aur si diploma de onoare la Expozitia Mondiala din 1896 perioada in care erau cunoscute ca si "Baile Episcopale".

Terapia cu factori naturali:

Tratamentele din centrele curative ale statiunii folosesc factorii naturali din apa in scop terapeutic. Trei tipuri de cura balneara sunt practicate in Baile Felix, cura profilactica, terapeutica si de recuperare, fiecare cu obiectice distincte. Tratamentele balneare dureaza de regula intre 1 si 3 saptamani in functie de diagnostic.

In statiunea balneara Baile Felix sunt folosite de asemenea si terapii moderne, dezvoltate in ultimii ani, cum ar fi: terapia wellness, terapia antistress, terapia antiobezitate. Acestea sunt terapii personalizate in functie de caracteristicile fiecarui pacient.

Afecţiuni tratate la Băile Felix:

Calitatea factorilor naturali terapeutici profilează staţiunea pentru profilaxia, tratamentul şi recuperarea în următoarele afecţiuni:

• boli reumatice inflamatorii biologic stabile;
• afecţiuni reumatice degenerative (spondiloză, coxartroza, gonartroza , sciatică lombară hiperalgică, etc);
• afecţiuni reumatice abarticulare (tendinite, tendoperiostoze, etc);
• afecţiuni post-traumatice (redori articulare post-traumatice, stări după chirurgie articulară, fracturi, etc);
• boli metabolice (obezitate, gută, diabet zaharat, dislipidemiile, etc);
• afecţiuni ale sistemului nervos central şi periferic (hemipareze, mielite şi sechele după meningoencefalite, pareze, paralizii, tetrapareze, parapareze, traumatisme vertebrale cu interesare medulară, în special cele operate cu stabilizare vertebrală, stări după hernii de disc C şi L operate, nevralgii, nevrite, radiculopatii, etc);
• boli ale aparatului locomotor asociate cu hipertensiune arterială, cardiopatii, boli varicoase, boli endocrine, etc;
• în scop profilactic cura balneară este recomandată persoanelor care prezintă factori de risc pentru boli ale aparatului locomotor (în special sedentari), celor stresaţi, celor cu tulburări de termoreglare, cu infecţii respiratorii frecvente, cu tulburări nervoase (nevroze, tulburări de somn), cu tulburări neurovegetative.

Tratamente si Proceduri:

Apele geotermale din statiunea Baile Felix sunt folosite de sute de ani pentru a vindeca variate afectiuni ale sistemului circulator, imunitar sau locomotor. In statiune exista numeroase centre in care se practica hidroterapia prin diferite tratamente cum ar fi:

• balneoterapie (băi cu apă termală în bazine şi vane, hidrokinetoterapie);
• hidroterapie (duş subacval, duş scotian, jacuzzi, afuziuni, elongaţii subacvale, băi galvanice, băi Stanger);
• electroterapie (diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetodiaflux, curenţi Träbert, laser);
• masoterapie (masaj medical parţial, masaj sedativ);
• inhalaţii cu apă termală şi medicamente;
• kinetoterapie individuală şi în grup;
• termoterapie (împăchetări cu parafină);
• băi şi împachetări cu nămol
(doar la Hotel Internațional 4*);
• tratamente antiaging cu produse Gerovital;

Continutul de radon din apele termale din Baile Felix sunt sub limitele admise face ca apa termala din Baile Felix sa poata fi utilizata si la cura interna pentru a ajuta pacienti cu afectiuni digestive, hepatice sau renale.